Ședințe de judecată: Mai | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2014) » Mesajul conducerii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie adresat colectivului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi întregului corp judecătoresc de la toate instanţele din ţară cu ocazia sfintelor sărbători ale naşterii Domnului şi începutului noului an

Comunicate de presă (2014)

Mesajul conducerii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie adresat colectivului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi întregului corp judecătoresc de la toate instanţele din ţară cu ocazia sfintelor sărbători ale naşterii Domnului şi începutului noului an

Dragi colegi,

 

În apropierea sărbătorilor de Crăciun, cu toţii suntem cuprinşi de linişte şi bucurie, iar gândul ne conduce la taina venirii în lume a lui Hristos.

La capăt de an, când în mod firesc ne oprim pentru câteva momente asupra evenimentelor pe care le-am traversat, credem sincer că rezultatele  pe care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie le-a înregistrat se datorează profesionalismului şi implicării întregului colectiv.

De-a lungul anilor, numeroase au fost provocările, dar deopotrivă şi momentele dificile şi delicate în activitatea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Doar efortul nostru comun, completat cu onestitatea şi competenţa dumneavoastră, au configurat statutul şi eficienţa acestei instituţii.

În prag de sfântă sărbătoare, gândurile noastre se îndreaptă către dumneavoastră cu apreciere şi respect pentru eforturile depuse în acest an. Dorim să ne bucurăm  curând  împreună  de răsplata meritată a acestor eforturi şi sperăm ca, în perioada ce urmează, activitatea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să contribuie la încrederea cetăţeanului pe care îl servim cu toţii.

Conducerea  Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie doreşte să vă mulţumească pentru munca responsabilă pe care o depuneţi zi de zi şi fără de care nu ar fi posibilă  atingerea obiectivelor pe care ni le propunem an de an.

Vă dorim cu toată sinceritatea multă linişte şi armonie în familiile dumneavoastră, răbdare şi înţelegere pentru momentele mai grele, să vă păstraţi încrederea şi dăruirea pe care le probaţi în fiecare zi.

Fie ca aceste sărbători să vă aducă multă sănătate, linişte şi echilibru alături de cei dragi, şi să păstraţi veşnic în sufletele dumneavoastră magia Crăciunului.

La mulţi ani !

 

CONDUCEREA ÎNALTEI CURŢI DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE