Ședințe de judecată: Mai | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2018) » Comunicat privind sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii în vederea luării măsurilor necesare pentru desfăşurarea procedurii de reînvestire a preşedintelui Secţiei penale a Î.C.C.J.

Comunicate de presă (2018)

Comunicat privind sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii în vederea luării măsurilor necesare pentru desfăşurarea procedurii de reînvestire a preşedintelui Secţiei penale a Î.C.C.J.

18.01.2018

COMUNICAT

 

Urmare a hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii de a amâna fara termen analizarea candidaturii pentru ocuparea postului de preşedinte al Secţiei penale, vă facem cunoscut faptul că la data de 18 ianuarie 2018 a avut loc şedinţa Colegiului de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care, în baza art. 19 lit. j) din Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea administrativă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a adoptat Hotărârea nr. 8, prin care a stabilit, cu unanimitate, că se impune sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii în vederea luării măsurilor necesare pentru desfăşurarea procedurii de reînvestire a preşedintelui Secţiei penale a Î.C.C.J. în termenul stabilit prin calendarul aprobat.

 

 

COLEGIUL DE CONDUCERE AL ÎNALTEI CURŢI DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE