Ședințe de judecată: Mai | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2013) » Comunicat de presă privind Poziţia Colegiului de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie faţă de atacurile unor instituţii media din ţară împotriva judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Comunicate de presă (2013)

Comunicat de presă privind Poziţia Colegiului de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie faţă de atacurile unor instituţii media din ţară împotriva judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Comunicat de presă privind

Poziţia Colegiului de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie fată de atacurile

unor instituţii media din ţară împotriva judecătorilor înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

 

Colegiul de conducere al înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reunit în şedinţă, astăzi 18 ianuarie 2013, a luat act cu deosebită îngrijorare de atacurile asumate public şi declanşate de o parte a presei scrise şi audiovizuale, împotriva judecătorilor înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Colegiul de conducere al înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie face apel la decenţă verbală, bună credinţă şi respect pentru libertăţile şi drepturile fundamentale ale tuturor cetăţenilor.

Colegiul de conducere al înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie îşi asumă cu fermitate şi consecvenţă responsabilitatea de a asigura opinia publică, pe toţi cetăţenii României, că principiile independenţei, imparţialităţii şi legalităţii guvernează actul de justiţie şi activitatea fiecărui judecător al instanţei supreme.

Colegiul de conducere al înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie asigură opinia publică de delimitarea deplină a tuturor judecătorilor instanţei supreme de orice polemici mediatizate, în legătură cu activitatea pe care aceştia o desfăşoară.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice