Ședințe de judecată: Aprilie | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2012) » COMUNICAT de presă referitor la vizita unei delegaţii a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene

Comunicate de presă (2012)

COMUNICAT de presă referitor la vizita unei delegaţii a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene

ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

COMUNICAT

În perioada 16 - 20 mai 2012, la invitaţia preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a preşedintelui Curţii Constituţionale a României, o delegaţie a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene efectuează o vizită oficială în România. Delegaţia este alcătuită din 13 judecători, un avocat general şi un grefier, fiind condusă de domnul Vassilios SKOURIS, preşedintele Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

În cadrul vizitei, joi, 17 mai 2012, la Palatul Parlamentului - sala Mihai Viteazu, se va desfăşura întâlnirea de lucru a judecătorilor şi magistraţilor-asistenţi ai CCR cu membrii delegaţiei CJUE, ocazie cu care, între orele 12:30 - 12:45,  va avea loc un briefing de presă cu dl. judecător dr. Vassilios SKOURIS, preşedintele CJUE, dl. judecător Augustin ZEGREAN, preşedintele CCR şi dna judecător dr. Livia Doina STANCIU, preşedintele ICCJ.

Vineri, 18 mai 2012, va avea loc la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie întâlnirea de lucru a judecătorilor instanţei supreme cu membrii delegaţiei CJUE, ocazie cu care preşedinţii celor două curţi vor face prezentări ale aspectelor specifice organizării, funcţionării şi competenţelor acestora. Întâlnirea va fi urmată de o întrevedere cu conducerea INM, experţi, formatori şi auditori de justiţie, precum şi cu judecători ai instanţelor din ţară.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice

16 mai 2012