Ședințe de judecată: Aprilie | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2012) » Comunicat de presă privind cererea doamnei Mona Maria Pivniceru, membru CSM, de eliberare din funcţia de judecator, prin demisie

Comunicate de presă (2012)

Comunicat de presă privind cererea doamnei Mona Maria Pivniceru, membru CSM, de eliberare din funcţia de judecator, prin demisie

ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

COMUNICAT DE PRESĂ

privind cererea doamnei Mona Maria Pivniceru, membru CSM, de eliberare din funcţia de judecător, prin demisie

  Astăzi, 20 august 2012 a fost înregistrată la cabinetul Vicepreşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cererea doamnei Mona Maria Pivniceru prin care solicită a se lua act de demisa din funcţia de judecător, începând cu aceeaşi dată.

  Cererea de eliberare din funcţia de judecător a fost trimisă la Consiliul Superior al Magistraturii, care în şedinţă de plen o va lua în discuţie, după care vor fi îndeplinite formalităţile prevăzute de art. 65 alin. 2 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, cu modificările şi completările ulterioare.

  Anterior, doamna Mona Maria Pivniceru, reprezentant al judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în Consiliul Superior al Magistraturii, a depus o cerere de demisie din această funcţie, care va fi luată în discuţie în şedinţa Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 22 august 2012.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice

20 august 2012