Ședințe de judecată: Mai | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2010) » Urmare sesizarilor primite de la reprezentantii mass media referitor la modul în care inculpatul Voicu Catalin a intrat în sediul Înaltei Curti de Casatie si Justitie ...

Comunicate de presă (2010)

Urmare sesizarilor primite de la reprezentantii mass media referitor la modul în care inculpatul Voicu Catalin a intrat în sediul Înaltei Curti de Casatie si Justitie ...

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

COMUNICAT DE PRESĂ

  Urmare sesizărilor primite de la reprezentanţii mass media referitor la modul în care inculpatul Voicu Cătălin a intrat în sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a fi prezent la soluţionarea propunerii de arestare preventivă, solicitată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru care s-a fixat termen la 30 martie 2010 ora 11,00, conducerea Înaltei Curţi a dispus efectuarea unor verificări interne în acest sens.

  Ca urmare, s-a stabilit că, pentru accesul în incinta clădirii inculpatul a folosit intrarea secundară aflată în curtea interioară a instituţiei, accesul fiindu-i permis de o persoană aflată în zonă, respectiv grefierul Nistor Marius.

  Pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accesul în clădire al inculpatului Voicu Cătălin, s-a solicitat notă explicativă persoanei în cauză urmând a se dispune măsuri în consecinţă, potrivit Regulamentului Înaltei Curţi.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice

30 martie 2010