Ședințe de judecată: Mai | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2007) » Conformîndu-se obligaţiilor prevăzute de art.14 alin.3 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, astfel cum a fost modificată prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/2007, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, domnul prof. univ. dr. Nicolae Popa a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a unui judecător din cadrul Secţiei penale a instanţei supreme care să facă parte din Biroul Electoral Central, înlocuind-o pe doamna Dumitrache Valeria, care urmare demisiei a fost eliberată din funcţia de judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie...

Comunicate de presă (2007)

Conformîndu-se obligaţiilor prevăzute de art.14 alin.3 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, astfel cum a fost modificată prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/2007, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, domnul prof. univ. dr. Nicolae Popa a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a unui judecător din cadrul Secţiei penale a instanţei supreme care să facă parte din Biroul Electoral Central, înlocuind-o pe doamna Dumitrache Valeria, care urmare demisiei a fost eliberată din funcţia de judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie...

ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

Biroul de Informare şi Relaţii Publice

COMUNICAT DE PRESĂ

Conformîndu-se obligaţiilor prevăzute de art.14 alin.3 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, astfel cum a fost modificată prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/2007, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, domnul prof. univ. dr. Nicolae Popa a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a unui judecător din cadrul Secţiei penale a instanţei supreme care să facă parte din Biroul Electoral Central, înlocuind-o pe doamna Dumitrache Valeria, care urmare demisiei a fost eliberată din funcţia de judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Tragerea la sorţi s-a făcut dintre judecătorii Secţiei penale faţă de împrejurarea că doamna Dumitrache Valeria, care a fost desemnată prin tragerea la sorţi din data de 15 februarie 2007, era judecător în cadrul acestei secţii.

În urma tragerii la sorţi, care s-a desfăşurat conform procedurii prevăzute de lege, a fost desemnat domnul judecător Florea Gheorghe, care urmează a completa componenţa Biroului Electoral Central.

Purtător de cuvânt al

Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

Judecător Cristina Mădălina Buta
18 septembrie 2007