Ședințe de judecată: Mai | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2005) » În ziua de 17 martie 2005, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a primit în vizită oficială pe domnul Xu Jian, ambasador al Republicii Populare Chineze în România...

Comunicate de presă (2005)

În ziua de 17 martie 2005, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a primit în vizită oficială pe domnul Xu Jian, ambasador al Republicii Populare Chineze în România...

În ziua de 17 martie 2005, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a primit în vizită oficială pe domnul Xu Jian, ambasador al Republicii Populare Chineze în România.

În cadrul convorbirilor, domnul Xu Jian a transmis invitaţia adresată preşedintelui instanţei supreme din partea domnului Xiao Yang, de a participa, în perioada 4-10 septembrie 2005, la Sesiunea "World Jurist Association".

În continuare au fost abordate chestiuni concrete privind relansarea legăturilor Curţii române cu reprezentanţii puterii judecătoreşti din China, stabilindu-se faptul că există un interes legitim din partea română şi chineză pentru cunoaşterea legislaţiei din cele două ţări şi a modului de aplicare a dreptului în practica instanţelor judecătoreşti.


Biroul de Informare şi Relaţii Publice

17 martie 2005