Ședințe de judecată: Aprilie | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2004) » În zilele de 21 şi 22 octombrie 2004, în organizarea Consiliului Europei, a Ministerului francez de Justiţie şi a Curţii de Casaţie din Franţa, se va desfăşura la Strasbourg Conferinţa europeană cu tema: "Codul civil şi Europa: influenţe şi modernitate, cu ocazia celebrării a două secole de existenţă" (Codului civil/Codul Napoleon) ...

Comunicate de presă (2004)

În zilele de 21 şi 22 octombrie 2004, în organizarea Consiliului Europei, a Ministerului francez de Justiţie şi a Curţii de Casaţie din Franţa, se va desfăşura la Strasbourg Conferinţa europeană cu tema: "Codul civil şi Europa: influenţe şi modernitate, cu ocazia celebrării a două secole de existenţă" (Codului civil/Codul Napoleon) ...


În zilele de 21 şi 22 octombrie 2004, în organizarea Consiliului Europei, a Ministerului francez de Justiţie şi a Curţii de Casaţie din Franţa, se va desfăşura la Strasbourg Conferinţa europeană cu tema: "Codul civil şi Europa: influenţe şi modernitate, cu ocazia celebrării a două secole de existenţă" (Codului civil/Codul Napoleon).

La festivităţi participă, din partea Curţii române, preşedintele Curţii, Nicolae Popa şi judecătorul Marin Voicu, iar din partea Ministerului de Justiţie, ministrul justiţiei, Cristian Diaconescu.

Cu această ocazie, va avea loc şi şedinţa Consiliului de Administraţie al Asociaţiei Preşedinţilor Curţilor Supreme de Justiţie din Uniunea Europeană. Între punctele înscrise pe ordinea de zi se află şi primirea, ca observator, a preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din România, prof.univ.dr. Nicolae Popa.


Biroul de Informare şi Relaţii Publice

19 octombrie 2004