Ședințe de judecată: Aprilie | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2004) » În ziua de 19 octombrie 2004, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a avut loc întâlnirea preşedintelui Curţii, prof.univ.dr. Nicolae Popa, cu ambasadorul Germaniei în România, domnul Wilfried Gruber, însoţit de doamna Kristina Jonek, şeful Secţiei juridice şi consulare ...

Comunicate de presă (2004)

În ziua de 19 octombrie 2004, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a avut loc întâlnirea preşedintelui Curţii, prof.univ.dr. Nicolae Popa, cu ambasadorul Germaniei în România, domnul Wilfried Gruber, însoţit de doamna Kristina Jonek, şeful Secţiei juridice şi consulare ...

În ziua de 19 octombrie 2004, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a avut loc întâlnirea preşedintelui Curţii, prof.univ.dr. Nicolae Popa, cu ambasadorul Germaniei în România, domnul Wilfried Gruber, însoţit de doamna Kristina Jonek, şeful Secţiei juridice şi consulare.

Înaltul oaspete s-a interesat de modul în care decurge procesul reformei juridice în România, în perspectiva aderării ţării la Uniunea Europeană.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României s-a arătat interesat de cunoaşterea de către judecătorii români a jurisprudenţei Curţii Supreme germane şi a transmis ambasadorului Germaniei rugămintea de a media stabilirea unor relaţii de colaborare cu suprema instanţă germană.


Biroul de Informare şi Relaţii Publice

19 octombrie 2004