Ședințe de judecată: Aprilie | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2004) » În ziua de 1 noiembrie 2004, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a primit, la sediul Curţii, delegaţia Camerei Reprezentanţilor din Belgia...

Comunicate de presă (2004)

În ziua de 1 noiembrie 2004, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a primit, la sediul Curţii, delegaţia Camerei Reprezentanţilor din Belgia...

În ziua de 1 noiembrie 2004, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a primit, la sediul Curţii, delegaţia Camerei Reprezentanţilor din Belgia, condusă de domnul Herman De Croo, ministru de stat, preşedintele Camerei.

La primire au participat şi Excelenţa Sa domnul Phillippe Roland, ambasadorul Belgiei la Bucureşti şi domnul Frederik Develter, prim-secretar al Ambasadei Belgiei.

În cadrul discuţiilor au fost dezbătute aspecte care privesc competenţele Curţii de Casaţie şi Justiţie, perfecţionările legislative aduse organizării judiciare în România, independenţa judecătorului şi particularităţile acţiunilor care vizează implicarea judecătorului în lupta împotriva corupţiei.

Înalţii oaspeţi s-au interesat de condiţiile de muncă ale judecătorilor şi de capacitatea corpului judecătoresc de a asimila numărul foarte mare de acte normative care privesc apropierea României de intrarea în Uniunea Europeană.


Biroul de Informare şi Relaţii Publice

2 noiembrie 2004