Ședințe de judecată: Mai | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2011) » Referitor la solicitarea Înaltei Curti de Casatie si Justitie de suspendare a executarii Hotarârii Plenului CSM prin care s-a aprobat Ghidul privind procedura de selectie a candidatilor pentru promovarea în functia de judecator la Înalta Curte de Casatie si Justitie.

Comunicate de presă (2011)

Referitor la solicitarea Înaltei Curti de Casatie si Justitie de suspendare a executarii Hotarârii Plenului CSM prin care s-a aprobat Ghidul privind procedura de selectie a candidatilor pentru promovarea în functia de judecator la Înalta Curte de Casatie si Justitie.

ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

COMUNICAT   

referitor la solicitarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de suspendare a executării Hotărârii Plenului CSM prin care s-a aprobat Ghidul privind procedura de selecţie a candidaţilor pentru promovarea în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

  În conformitate cu Hotărârea nr. 3 din 23 martie 2011 a Colegiului de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în baza art. 14 alin. 1 din Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin reprezentant legal, a formulat cerere de suspendare a executării Hotărârii Plenului CSM nr. 160 din 17 martie 2011 prin care a fost aprobat Ghidul privind procedura de selecţie a candidaţilor pentru promovarea în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la pronunţarea instanţei de fond.

  Cererea de suspendare a executării hotărârii Plenului CSM a fost adresată instanţei competente, Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII - a Contencios administrativ şi fiscal.

TEXTUL INTEGRAL AL CERERII DE SUSPENDARE A EXECUTĂRII HOTĂRÂRII PLENULUI CSM

  Biroul de Informare şi Relaţii Publice
28 martie 2011