Ședințe de judecată: Aprilie | | 2024
Sunteți aici: Pagina de început » Informații publice » Comunicate de presă » Comunicate de presă (2008) » Biroul de presă al Înaltei Curţi de Casaţie si Justitie a luat act de difuzarea unei emisiuni pe postul B1 TV în care probitatea profesională a unor judecători ai acestei instanţe este pusă la îndoială în legătură cu modalitatea de soluţionare a dosarului nr. 37364/1/2004 al Secţiei civile şi de proprietate intelectuală.: ...

Comunicate de presă (2008)

Biroul de presă al Înaltei Curţi de Casaţie si Justitie a luat act de difuzarea unei emisiuni pe postul B1 TV în care probitatea profesională a unor judecători ai acestei instanţe este pusă la îndoială în legătură cu modalitatea de soluţionare a dosarului nr. 37364/1/2004 al Secţiei civile şi de proprietate intelectuală.: ...

C O M U N I C A T

Biroul de presă al Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie a luat act de difuzarea unei emisiuni pe postul B1 TV în care probitatea profesională a unor judecători ai acestei instanţe este pusă la îndoială în legătură cu modalitatea de soluţionare a dosarului nr. 37364/1/2004 al Secţiei civile şi de proprietate intelectuală.

  Întrucât parte din afirmaţiile făcute în cadrul emisiunii „Naşul” din 3 martie 2008, au făcut obiectul verificării efectuate de Inspecţia Judiciară – Serviciul Inspecţie Judiciară pentru Judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, verificări finalizate prin Hotărârea nr. 366/8 mai 2007 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, urmează ca această hotărâre să fie postată şi pe site-ul Înaltei Curţi (ea fiind comunicată şi Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Mass-media  încă din 8 mai 2007) pentru a se asigura o formă de publicitate suplimentară.

  Precizăm că prin hotărârea sus-amintită a fost admisă cererea de apărare a reputaţiei profesionale a d-nei Adina Nicolae, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Purtător de cuvânt al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

Judecător Cristina Mădălina Buta